VvE Eigenaar- en bestuursvertegenwoordiger

Solliciteer nu

VvE Eigenaar- en bestuursvertegen  woordiger

Vertegenwoordigen (groot)eigenaar
Woonstad Rotterdam in VvE’s


Ben jij die vastgoedprofessional die klaar is voor een volgende stap en op zoek is naar een dynamische werkomgeving?

Zo ja, lees dan vooral verder!

Full-time · Rotterdam

Ik ga van een huismeester naar een projectmanager en van het afhandelen van een juridische zaak naar een bouwtechnisch besluit.
Elke dag en situatie is anders. We zijn het team nog aan het bouwen en er is veel ruimte om te kijken waar je kracht ligt.
Hierbij hebben we ook de gelegenheid om ons beleid op te zetten in VvE-zaken.
We zijn echt aan het pionieren in en buiten de organisatie.

Laura Kievit-Blom – Eigenaar- en bestuursvertegenwoordiger


Jouw rol 

Als Eigenaar- en bestuursvertegenwoordiger vind je het leuk om veel te weten én de wil hebben je snel zaken eigen te maken over wet- en regelgeving, bouwkunde, onderhoud en subsidies. Daarnaast kom je te werken in een leuk team dat nog steeds groeiende is. Dit betekent dat je veel vrijheid hebt om de functie en je portefeuille vorm te geven waarbij je stevig in je schoenen moet staan. Jij en je collega’s komen volop uitdagingen tegen waarin je het verschil kunt maken. Als jij die ondernemer bent die van aanpakken en oplossingen houdt dan is dit een geweldige functie voor jou.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint de dag met een goede kop koffie of thee. Dat doe je op één van onze kantoren of vanuit huis want wij werken tegenwoordig helemaal hybride! Je checkt je mail en ook je agenda voor je afspraken die dag.

Je handelt wat openstaande actiepunten af en hebt overleg met collega’s van andere afdelingen zoals: sociaal beheer, planmatig onderhoud of asset. Dit doen we online of live op één van onze kantoren, wat het beste uitkomt. Daarna bereid je vergaderingen voor. Vooraf check je of je alle mandaten binnen hebt of nog informatie nodig hebt om te kunnen stemmen tijdens de VvE vergadering.

Met je helicopterview weet je de hele dag te schakelen tussen financiële, technische en dan weer een juridische kwestie. De diversiteit in je werk maakt dat geen dag hetzelfde is én daar krijg je energie van.

In de middag ontvang je nog een appje van een medebestuurder, of je even contact op kunt nemen over een puntje van de vergadering. Je bent als medebestuurder vaak ook een sparringpartner binnen VvE besturen of de kennisbank binnen verschillende werkgroepen. Aan het einde van de middag weet je nog snel even een afspraak in te plannen met een notaris.

Door al deze ballen dagelijks hoog te houden weet jij samen met 7 andere collega’s, de belangen te behartigen van Woonstad Rotterdam binnen ruim 650 VvE’s. Na een dynamische dag kijk je met een tevreden gevoel terug op de resultaten van de dag. Je hebt weer genoeg energie over om de volgende dag mee te starten. 

Wat neem je mee?

We staan open voor kandidaten met wellicht niet de genoemde praktijkervaring, maar wel de proactieve mentaliteit en ambitie om zich verder te ontwikkelen.

Je krijgt tijdens een project met veel verschillende partijen te maken en moet op al die niveaus kunnen communiceren. Intern communiceer je met een huismeester en de Voorzitter Raad van Bestuur om daarnaast extern te kunnen schakelen tussen een eigenaar en Bestuursleden van een VvE.

Jij verbindt de partijen en wisselt moeiteloos in onderwerp en taal en toon om iedereen in beweging te krijgen. Je houdt het hoofd koel in hectische situaties en bent goed in het maken van keuzes. Nieuwsgierig en optimistisch pak je nieuwe uitdagingen aan en neem je weerstand weg.

 • Je werkt en denkt op hbo-niveau.
 • Je hebt bij voorkeur 1 tot 3 jaar werkervaring met professionele dienstverlening met betrekking tot VvE’s bijvoorbeeld als VvE-manager of accountmanager VvE-beheer.
 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals verenigingsrecht, huurrecht en appartementsrecht en van financiële- en technische administraties.
 • Je hebt ervaring met het schrijven van notities, memo’s en beleidsstukken en schrijft deze zodat ze voor iedereen te begrijpen zijn.
 • Je kunt in het vergaderseizoen (februari t/m juni) ook in de avonduren werken.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een gedreven team met collega’s die voor elkaar klaarstaan en plezier hebben in hun werk.
 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Ruimte voor jouw persoonlijke inbreng.
 • Een 36-urige werkweek (in overleg, flexibel in te delen).
 • Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris variërend van
 • € 3.523,00 tot maximaal € 4.633,00 bruto per maand (conform schaal I van de CAO Woondiensten).
 • Prima faciliteiten om thuis, op kantoor en onderweg te kunnen werken waaronder een laptop en telefoon.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: thuiswerk- en reiskostenvergoeding, fitnessregeling en een fietsplan.
 • De mogelijkheid tot het opnemen van ouderschapsverlof en volledig betaalde geboorteverlof.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.

Solliciteer

Herken jij jezelf in de Eigenaar- en Bestuursvertegenwoordiger die we zoeken? We komen graag met je in contact! Solliciteren kan via onderstaande button. 

Meer weten?

Bel dan naar Fabio Meoli, Teamleider VvE Vertegenwoordiging. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06-22268514 of bezoek onze website.

Tot slot nog even dit…
Woonstad Rotterdam is lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tégen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.