Verhuurmakelaar

Solliciteer nu

Verhuurmakelaar

Zorg jij voor een passend (t)huis voor woningzoekenden in de sociale sector? Overhandig dan binnenkort de sleutel aan onze nieuwe huurders!

36 uur · Rotterdam

Zo zet jij je in voor woningzoekenden in Rotterdam!
Als Verhuurmakelaar regel je het verhuurproces van A tot Z vanaf het moment van huuropzegging tot aan de nieuwe verhuring, inclusief de bijkomende administratie. Je bent bekend met de verschillende verdeelmethodes binnen Woonnet Rijnmond en weet wanneer je welke methode op welk moment inzet. Hiernaast beschik je over technisch inzicht voor de begeleiding van huurders tijdens het opleveren van de woning. 
Je zorgt, binnen het verhuurproces, voor de professionele en persoonlijke begeleiding van onze klanten en hebt daarbij oog voor de vragen van de individuele klant. Ook stem je de belangen en wensen van zowel huurder als verhuurder zorgvuldig op elkaar af, met de focus op kwaliteit en resultaat. Je werkt in een afwisselende omgeving en bent naast het werk op kantoor ook werkzaam buiten de deur bij bezichtigingen en de sleuteloverdracht. 

Benieuwd naar een gemiddelde werkdag?
Je start op kantoor en stemt met de Mutatieopzichter af welke woningen er volgende week opgeleverd gaan worden. Vervolgens verwerk je de acties uit die via het Klantcontacten binnen zijn gekomen. Er zit een lastige casus tussen die je met een collega Verhuurmakelaar doorspreekt.
Na het afhandelen van de terugbelverzoeken bel je een huurder op die zijn huur heeft opgezegd en nog enkele vragen heeft over hoe de woning achtergelaten moet worden.

Na een snelle lunch ga je de wijk in. Je hebt vanmiddag een volle agenda doordat je twee eindopleveringen hebt en twee bezichtigingen. De bezichtigingen gaan super goed, want beide woningen zijn geaccepteerd.
Thuis aangekomen werk je nog een uurtje aan de huurcontracten die je alvast in orde gaat maken en kijk je terug op een productieve dag waarin je een verschil hebt kunnen maken voor de klant.

Wil jij werken voor de grootste huisvester van Rotterdam?Afdeling Verhuur is verantwoordelijk voor 1500 á 2000 verhuringen per jaar. Samen met het team van 12 Verhuurmakelaars streven we ernaar duurzame en prettige woonrelaties op te bouwen met toekomstige klanten. Wist je dat Woonstad de grootste huisvester is voor Rotterdammers? Wij hebben jouw expertise dus nodig! Bij Woonstad Rotterdam werk je er iedere dag aan om de stad een beetje mooier te maken. We zetten ons al meer dan 100 jaar met hart en ziel in voor fijn wonen en werken. We zijn ambitieus en hebben de typisch Rotterdamse mentaliteit van niet lullen, maar poetsen. We werken samen in een mooie mix van talenten, beroepen en culturen. We zijn trots op wat we doen voor de bewoners, buurten en wijken in de stad.

Dit zijn de 7 leukste arbeidsvoorwaarden van Woonstad:

  • 1. Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband;

  • 2. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: thuiswerk-, reiskosten-, fitnessvergoeding, NS Businesscard en een fietsplan;

  • 3. Een salaris variërend van € 3.405,00 tot maximaal

    € 4.278,00 bruto per maand op basis van 36 uur per week, afhankelijk van ervaring en opleiding (volgens schaal G CAO Woondiensten 2024);

  • 4. Prima faciliteiten om thuis, op onze verschillende kantoorlocaties of om in de wijk te kunnen werken;

  • 5. De mogelijkheid tot kopen van extra verlofuren en een goede pensioenvoorziening bij SPW;

  • 6. Een thuiswerkbudget van € 900,00 om je thuiswerkplek in te richten;

  • 7. Opleidingsbudget voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Als Verhuurmakelaar herken jij jezelf in dit profiel:
Je hebt een doelgerichte en servicegerichte instelling. Hiernaast heb je een goed ontwikkeld organisatievermogen waarbij je goed kunt schakelen tussen verschillende processen. Je hebt oog voor detail en kunt “out-of the box” denken. Ook beschik je over specifieke kennis van huurrecht en volkshuisvesting. Je hebt HBO werk- of denkniveau en ervaring als Verhuurmakelaar, bij voorkeur in de commerciële huisvesting. Hiernaast denk je in oplossingen en ben je stressbestendigheid.

Enthousiast? Begrijpen we helemaal!
Dan lezen wij graag jouw motivatiebrief en bijbehorend cv waar je enthousiasme van afstraalt. Klik op de sollicitatiebutton!

Wil je meer weten?
Rik Tompot, Teamleider Verhuur beantwoordt met plezier je vragen via: 06-22564159.

Dan nog even dit…
Woonstad Rotterdam is lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt. Wij willen graag dat onze medewerkers een afspiegeling zijn van de diversiteit en kleurrijkheid van de stad, qua achtergrond, leeftijd en talent.

PS. Geen kandidaat? Maar wel een uitzend- of detacheringsbureau? Dan hoef je niet op deze vacature te reageren. 

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Verhuurmakelaar? Dan horen we graag van je!