Teamleider VvE Vertegenwoordiging

Solliciteer nu

Teamleider VvE Vertegenwoordiging

Bij Woonstad Rotterdam zijn we op zoek naar een Teamleider VvE Vertegenwoordiging om ons team te komen versterken.

Full-time · Rotterdam


Bij Woonstad Rotterdam werk je er iedere dag aan om de stad een beetje mooier te maken. We zetten ons al meer dan 100 jaar met hart en ziel in voor fijn wonen en werken. We zijn ambitieus en hebben de typisch Rotterdamse mentaliteit. Er is ontzettend veel te doen, dus we zitten nooit stil. Bij ons telt en doet iedereen mee. We werken samen in een mooie mix van talenten, beroepen en culturen.

Eén ding is duidelijk: we zetten ons met hart en ziel in voor onze klanten en de leefbaarheid in hun wijken en buurten. We zijn een vitaal bedrijf met ruim vijfhonderd professionals. Onze ambitie? Het maximale realiseren om Rotterdam een betere en mooiere woonstad te maken voor alle Rotterdammers. Daar kunnen we je ideeën en hulp goed bij gebruiken.

In bijna 650 van de 1500 complexen van Woonstad is sprake van gedeeld eigendom, dus met een VvE structuur (lees: VvE’s). Dat betekent dat wij iemand zoeken die zich in onze missie herkent en zich verantwoordelijk voelt om ten behoeve van circa 46% van ons bezit, samen met de VvE’s te bouwen aan een fijn leven in Rotterdam, voor nu en later.

Ben jij die klantgerichte Teamleider die samen met het team VvE Vertegenwoordiging in staat is deze VvE’s en daarmee haar bewoners en klanten optimaal te bedienen? Maken jij en je team het verschil door verantwoordelijkheid te nemen daar waar nodig, zaken aan te pakken & op te lossen, en de verbinding te maken die daarvoor nodig is? Dan ben jij de Teamleider die wij zoeken!

Voor ons team VvE Vertegenwoordiging zijn wij namelijk op zoek naar een:

Teamleider VvE Vertegenwoordiging
36 uur per week


Ons team

Het team VvE Vertegenwoordiging speelt een belangrijke rol als vertegenwoordiger van de (groot)eigenaar/verhuurder Woonstad Rotterdam en daarmee ook de belangen van bewoners en onze huurders. Bij de dagelijkse exploitatie van de VvE’s vervult Woonstad de rol van eigenaar en veelal ook bestuurder. Door goed bestuur blijft een VvE complex goed erbij staan en lever je een concrete bijdrage aan het behouden van het woongenot van haar bewoners in onze buurten.


Wat neem je mee?

 • Je bent een ervaren en stevige teamleider met hbo werk- en denkniveau die als ‘meewerkend voorman’ in staat is het team neer te zetten en hieraan leiding te geven;
 • Op VvE gebied ben je een kennisbank, waarbij je je als expert en adviseur in kunt zetten op het terrein van product en beleidsontwikkeling van VvE Vertegenwoordiging;
 • Je bent een resultaatgerichte verbinder die zich eenvoudig begeeft tussen collega’s of stakeholders en hen mee weet te nemen in de complexiteit van het VvE thema om in duidelijke taal te informeren of te overtuigen;
 • Op inspirerende wijze weet je je team te motiveren in het verder ontwikkelen van hun kennis en talenten;
 • Je hebt een helikopterview waarbij je rust en het overzicht behoudt op complexe materie, om daaruit doelen te stellen en acties te ondernemen;
 • Naast dit alles ben je sterk in schakelen op tactisch en uitvoerend niveau, krijg je hierin mensen met je mee, ben je flexibel en heb je boven alles een klantgerichte houding.

  Wat krijg je ervoor terug?
 • Een inspirerende en innovatieve werkomgeving met fijne collega’s;
 • Een 36-urige werkweek (in overleg, flexibel in te delen);
 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met zicht op vast dienstverband;
 • Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris variërend van € 3.969,00 tot maximaal € 5.361,00 bruto per maand op basis van 36 uur per week (conform schaal J CAO Woondiensten 2023);
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding;
 • Prima faciliteiten om thuis, op kantoor en onderweg te kunnen werken en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: thuiswerk- en reiskostenvergoeding, fitnessregeling en een fietsplan;
 • Prima pensioenvoorziening.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier.

Meer weten?
Wil je meer weten? Bel dan naar Marcel Servais, Manager Verkoop-Aankoop & VvE Vertegenwoordiging. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06 – 51 86 63 16.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in de Teamleider VvE Vertegenwoordiging die we zoeken? Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton.

Goed om te weten:
Een ontwikkelassessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Tot slot nog even dit…

Woonstad Rotterdam is lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tégen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  


  Solliciteer

  Wil je ons team komen versterken als Teamleider VvE Vertegenwoordiging? Dan horen we graag van je!