Teamleider Verhuur

Solliciteer nu

Teamleider Verhuur

Voor ons team Verhuur zijn wij op zoek naar een verbindend resultaatgerichte teamleider, die nadenkt over morgen en daar vandaag naar handelt. 

Heb jij een duidelijke visie, weet jij medewerkers te enthousiasmeren en inspireren en wil jij een steentje bijdragen aan onze missie “Samen bouwen aan een fijn leven in Rotterdam. Voor nu en later”? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Full-time · Rotterdam

Samen met het team er voor zorgen dat we duurzame en
prettige woonrelaties aan kunnen gaan met toekomstige klanten,
dat is wat mij drijft.

Ons team

Je geeft leiding aan een betrokken team van verhuurmakelaars en medewerkers backoffice. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het zo goed en snel mogelijk matchen van onze woningen aan woningzoekenden in de sociale sector. Je gaat aan de slag in een bevlogen organisatie en werkt nauw samen met je collega Teamleider en de Manager Verhuur. 

Jouw werkdag

Een volle agenda vandaag. Je eerste (online) overleg heb je met je collega’s van ICT over een procesaanpassing die je graag doorgevoerd zou willen hebben. Er komt een hoop bij kijken. Fijn om hier over van gedachten te wisselen.

Het volgende overleg die dag is op kantoor met een medewerker backoffice. Onderweg in de auto word je gebeld door een verhuurmakelaar voor het doorspreken van een ingewikkelde casus.

Op kantoor hoor je van je backoffice collega dat er om ondersteuning is gevraagd bij het versturen van een mailing voor de afdeling Sociaal Beheer. Hoe moet dat nu opgevangen worden nu er drie collega’s afwezig zijn? Je helpt je collega’s bij het vinden van een oplossing. Samen komen jullie er uit, want de bereidwilligheid om elkaar te helpen is groot. Na dit overleg heb je wat individuele gesprekken met verhuurmakelaars over resultaten en ontwikkelingen en toets je gelijk bij hen de procesaanpassing die je die ochtend hebt bedacht met ICT. De ochtend is voorbij gevlogen.

Na de lunch zoek je een concentratieruimte op om wat mails af te handelen en zaken uit te werken. Na nog een live overleg met collega teamleiders, rij je weer terug naar huis.

Morgen staat er een werkoverleg gepland waarvoor je nog een analyse moet maken van een proces dat nog niet goed loopt. Omdat je ook ideeën hebt hoe dit te verbeteren maak je een korte presentatie die je morgen kunt laten zien. Gelukkig is het morgen een wat rustigere dag met minder afspraken en heb je tijd ingepland om je mails en openstaande acties verder uit te werken. Dus hoog tijd om uit te loggen, lekker te gaan sporten en je hoofd leeg te maken, morgen weer een dag!   

Wat neem je mee?

 • Je hebt enkele jaren gewerkt als leidinggevende in de corporatiesector of een sector die voor het uitvoeren van de opgave als teamleider verhuur van toegevoegde waarde is.
 • Je beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau of een relevante HBO-opleiding afgerond.
 • In je stijl van leidinggeven schakel je gemakkelijk, je inspireert, stimuleert en geeft medewerkers het vertrouwen om zelf het verschil te maken. Als coachend leidinggevende heb je affiniteit met de inhoud maar ben je ook in staat de inhoud los te laten en geef je je medewerkers hiervoor verantwoordelijkheid.
 • Je geeft kaders aan en faciliteert de collega's in het pakken van de juiste rol. Je brengt collega's binnen het team inhoudelijk in positie en fungeert waar nodig als ambassadeur.
 • Je bent een stevige sparringpartner voor de manager Verhuur. In de samenwerking met collega teamleiders in de keten ben je constructief en ga je voor de gezamenlijke koers en resultaat. Je staat dicht bij het team en met jouw enthousiasme, doortastendheid en daadkracht neem je de medewerkers mee en ontwikkel je de persoonlijke- en teamprestaties.

Wat krijg je ervoor terug?

 • In deze functie krijg je de mogelijkheid deel uit te maken van onze innovatieve organisatie.
 • Je werkgebied biedt veel afwisseling, diversiteit én ruimte voor je eigen inbreng.
 • De functie is gewaardeerd in schaal J van de CAO Woondiensten. Afhankelijk van competenties en ervaring bieden wij je een salaris van minimaal € 3.876,00 tot maximaal € 5.235,00 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Diverse opleidingsmogelijkheden zodat je jouw potentie verder kunt ontwikkelen.
 • Prima faciliteiten om thuis, op kantoor en onderweg te kunnen werken waaronder een laptop en telefoon. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: thuiswerk- en reiskostenvergoeding, fitnessregeling en een fietsplan.
 • De mogelijkheid tot het opnemen van gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof en volledig betaalde geboorteverlof.

Enthousiast? 

Herken jij jezelf in de Teamleider Verhuur die we zoeken? Solliciteren kan tot en met via de sollicitatie button. We komen graag met je in contact!

Meer weten?

Wil je meer weten? Bel dan naar Monique de Bree, Manager Verhuur. Zij is te bereiken op telefoonnummer 06 - 54 72 32 40 of bezoek onze website.

En verder

 • De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 10 november. 
 • Selectie assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Tot slot nog even dit

Woonstad Rotterdam is lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tégen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.