Teamleider Buurtbeheer

Solliciteer nu

Teamleider Buurtbeheer

Bij Woonstad Rotterdam zijn we op zoek naar een Teamleider Buurtbeheer om ons team te komen versterken.

Full-time · Rotterdam

Bij Woonstad Rotterdam werk je er iedere dag aan om de stad een beetje mooier te maken. We zetten ons al meer dan 100 jaar met hart en ziel in voor fijn wonen en werken. We zijn ambitieus en hebben de typisch Rotterdamse mentaliteit. Er is ontzettend veel te doen, dus we zitten nooit stil. Bij ons telt en doet iedereen mee. We werken samen in een mooie mix van talenten, beroepen en culturen.

Eén ding is duidelijk: we zetten ons met hart en ziel in voor onze klanten en de leefbaarheid in hun wijken en buurten. We zijn een vitaal bedrijf met ruim vijfhonderd professionals. Onze ambitie? Het maximale realiseren om Rotterdam een betere en mooiere woonstad te maken voor alle Rotterdammers. Daar kunnen we je ideeën en hulp goed bij gebruiken.

Voor ons team Buurtbeheer zijn wij op zoek naar een verbindende, resultaatgerichte teamleider, die nadenkt over morgen en daar vandaag naar handelt. Heb jij een duidelijke visie, weet jij medewerkers te enthousiasmeren en inspireren en wil jij een steentje bijdragen aan onze missie “Samen bouwen aan een fijn leven in Rotterdam. Voor nu en later”? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Teamleider Buurtbeheer
36 uur per week

Helpen waar het moet en loslaten waar het kan.
Daarmee zet ik de klant echt centraal in mijn handelen.

Het team
We staan voor onze kernwaarden: oplossen, samenwerken én het verschil maken. Als team Wijkbeheer zijn wij verantwoordelijk voor het kennen, herkennen en oplossen van problemen in de verschillende wijken van Rotterdam. Zo leveren wij onze bijdrage aan onze doelstellingen op het gebied van leefbaarheid, participatie, schoon, heel en veilig.

Wat ga je doen? Jouw werkdag
S ’ochtends tussen 7.00 uur en 7.30 uur kom je binnen op kantoor. Onder het genot van een bakje thee/koffie praat je bij met de al aanwezige medewerkers buurtbeheer.

Je logt in met je laptop en bekijk je je agenda voor de dag, welke afspraken voor overleggen en gesprekken heb ik staan, zijn de afspraken op een locatie van Woonstad of ga ik een ronde doen met een of meerdere medewerkers buurtbeheer in hun wijk. Daarna kijk je in het bedrijfssysteem naar je te doen lijst en die van het team. Ligt het team op schema, moeten er werkzaamheden worden overgenomen in verband met afwezigheid van een medewerker. Ondertussen beantwoord je je telefoon, spreek je de medewerkers buurtbeheer die iets later binnenkomen.

Je checkt of alle werkzaamheden die verricht worden door externe bedrijven zoals het schoonmaakbedrijf, hovenier, naar wens van je team verlopen, zo niet onderneem je actie richting je contactpersoon binnen die bedrijven. Je handelt je ontvangen mailtjes af en onderneemt waar nodig actie. Gedurende de dag word je diverse malen gebeld door medewerkers buurtbeheer die vragen hebben over wat zij tegengekomen zijn en voorzie je hun van advies. Vaak ben je ook een luisterend oor voor hun verhaal.

Tussen alle werkzaamheden door maak je een praatje met andere collega’s binnen het kantoor. Als het nodig is dan bespreek je dingen waar je medewerkers buurtbeheer tegenaan lopen of signaleren met je collega’s van andere afdelingen zoals verhuur of techniek. Aan het eind van de dag ga je met een tevreden gevoel naar huis, al kan het zo zijn dat je dag heel anders is verlopen dan wat je in de ochtend in je hoofd had om op die dag te doen. Je stemt regelmatig af met je collega’s teamleider Buurtbeheer over alle lopende zaken en de processen.

Wat neem je mee?

 • Je hebt enkele jaren gewerkt als leidinggevende in de corporatiesector of een sector die voor het uitvoeren van de opgave als teamleider Buurtbeheer van toegevoegde waarde is;
 • Je beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent een stevige sparringpartner voor de manager Wijkbeheer. In de samenwerking met collega teamleiders ben je constructief en ga je voor de gezamenlijke koers en resultaat;
 • Je staat dicht bij het team en met jouw enthousiasme, doortastendheid en daadkracht neem je de medewerkers mee en ontwikkel je de persoonlijke- en teamprestaties;
 • Je weet als geen ander wat aansturen is, maar bent ook iemand die graag zelf de handen uit de mouwen steekt als de situatie daar om vraagt;
 • Je bent sterk in schakelen op tactisch en uitvoerend niveau en krijgt hierin mensen met je mee;
 • Je bent in staat om je eenvoudig te begeven in breed uiteenlopende interne en externe netwerken.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een inspirerende en innovatieve werkomgeving, met fijne collega’s;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding;
 • Een 36-urige werkweek (in overleg, flexibel in te delen);
 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op vast dienstverband;
 • Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris variërend van
  € 3.876 tot maximaal € 5.235 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (conform schaal J van de CAO Woondiensten);
 • Prima faciliteiten om thuis, op kantoor en onderweg te kunnen werken en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: thuiswerk- en reiskostenvergoeding, fitnessregeling en een fietsplan;
 • De mogelijkheid tot het opnemen van ouderschapsverlof en volledig betaald geboorteverlof.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in de Teamleider Buurtbeheer die we zoeken? Solliciteren kan voor 7 december 2022 via de sollicitatie button. We komen graag met je in contact!

Meer weten?
Wil je meer weten? Bel dan naar Barbara van Steen, Manager Wijkbeheer. Zij is te bereiken op telefoonnummer 06 - 12427335 of bezoek onze website.

En verder

Selectie assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Tot slot nog even dit…

Woonstad Rotterdam is lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tégen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bij Woonstad Rotterdam werk je er iedere dag aan om de stad een beetje mooier te maken. We zetten ons al meer dan 100 jaar met hart en ziel in voor fijn wonen en werken. We zijn ambitieus en hebben de typisch Rotterdamse mentaliteit van niet lullen, maar poetsen. Er is ontzettend veel te doen, dus we zitten nooit stil. Bij ons telt en doet iedereen mee. We werken samen in een mooie mix van talenten, beroepen en culturen. Hoe verschillend we ook zijn, in één ding zijn we hetzelfde: we zijn trots op wat Woonstad Rotterdam doet voor de mensen, buurten en wijken in de stad.

werkenbij.woonstadrotterdam.nl 
  Solliciteer

  Wil je ons team komen versterken als Teamleider Buurtbeheer? Dan horen we graag van je!