Senior Manager Finance & Control

Solliciteer nu

Senior Manager Finance & Control

FULL-TIME · ROTTERDAM

Senior Manager Finance & Control

Wat ga je doen?

  • Je gaat werken bij één van de grootste woningcorporaties van Nederland! Woonstad Rotterdam heeft ruim 60.000 verhuur-/beheereenheden en richt zich puur en alleen op de stad Rotterdam. Hoe sterk is jouw zwak voor Rotterdam?
  • Je laat je zien als een financieel expert met overzicht: je bent eindverantwoordelijk voor de gehele Finance & Control cyclus, voor het risicomanagement, voor de financiële sturing en voor het vertalen van ontwikkelingen naar beleid.
  • Je bent een stevige leider: je stelt kaders, geeft richting en zorgt ervoor dat je managementteam en medewerkers optimaal gefaciliteerd worden en zich kunnen ontwikkelen.
  • Je brengt Woonstad Rotterdam verder in de ontwikkeling van digitalisering van administratieve processen en financiële sturing, reporting en business analyse.
  • Je rapporteert aan de raad van bestuur en zit aan bij de vergaderingen van de auditcommissie van de raad van commissarissen.


De werving- en selectieprocedure voor deze vacature is uitbesteed aan Whyz Executive Search. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter Riedstra via 06-23844547 of pieterriedstra@whyz.nl. Bekijk hier de volledige tekst van deze vacature: https://www.whyz.nl/vacatures/senior-manager-finance-control/

Woonstad Rotterdam is lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.