Projectleider Techniek

Solliciteer nu

Projectleider Techniek

FULL-TIME ·

Hoe sterk is jouw zwak voor Rotterdam?

Bij Woonstad werken mensen die stuk voor stuk ‘iets’ met Rotterdam hebben. De een wordt gefascineerd door de stad, de ander is er misschien wel een beetje verliefd op. Eén ding is duidelijk: we zetten ons met hart en ziel in voor onze klanten en de leefbaarheid in hun wijken en buurten. We zijn een vitaal bedrijf met ruim vijfhonderd professionals.

Onze ambitie? Die is fors: de beste zijn! We zijn een professionele, lerende organisatie die continue op zoek is naar verbetering. Daar kunnen we je hulp bij gebruiken! Heb jij een zwak voor Rotterdam?

Voor het domein Vastgoedbeheer & Ontwikkeling, team Planmatig Onderhoud zijn wij per direct opzoek naar een collega: 

Projectleider Techniek m/v
36 uur per week

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van uitdagende onderhoudsprojecten en het op orde houden van de MJOB. Je werkt in een dynamische omgeving waarin je jouw talenten volledig kan inzetten om tot hoge prestaties te komen. Woonstad moedigt vooruitgang aan, er is veel ruimte voor je eigen talentontwikkeling.

Wat neem je mee?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en je vindt het leuk om in een team van klantgerichte professionals te werken. Je bent een communicatief sterke teamspeler met ervaring in het managen van projecten waarin je veel oog hebt voor de behoeften van onze klant. Je bent kritisch naar jezelf, collega’s en aannemers om tot nog betere prestaties te komen.


Ons team

Ons team maakt onderdeel uit van het bedrijfsonderdeel Vastgoedbeheer en – Ontwikkeling. De afdeling Planmatig Onderhoud bestaat uit 35 professionals die dagelijks voor de Rotterdammers het verschil willen maken. Wij zijn steeds op zoek naar kansen om de samenwerking en prestaties te verbeteren. Ons doel is een hoge medewerkers- en klanttevredenheid.

Wat bieden wij jou?

  • 36-urige werkweek;
  • Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van € 3.445,00 tot maximaal
    € 4.531,00 bruto per maand (conform schaal I CAO Woondiensten);
  • Prima pensioenvoorziening;
  • Cafetariasysteem (met o.a. een fietsplan);
  • Flexplekken en mogelijkheden tot thuiswerken (Woonstad werken);
  • (Persoonlijk) opleidingsbudget voor je ontwikkeling en opleiding;
  • Ruimte voor out-of-the-box oplossingen en creativiteit;
  • Tegemoetkoming fitnessabonnement, stoelmassages en dagelijks vers fruit.


Enthousiast?

Solliciteer dan vóór 26 maart 2020 via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Bel met Frans Hengst, manager Techniek op telefoonnummer 06-10 42 78 44.

Wil je alvast wat meer informatie over onze organisatie? Dan nodigen we je graag uit een kijkje te nemen op onze website: www.woonstadrotterdam.nl.

Woonstad Rotterdam is lid van 010Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.