(Junior) Adviseur Taxatie

Solliciteer nu

(Junior) Adviseur Taxatie

Door jouw data-skills kun je collega’s helpen om betere investeringsbeslissingen te maken. Bewoners kunnen ook zo beter geholpen worden. Lever jij binnenkort een bijdrage aan het vergroten van het data bewustzijn binnen Woonstad Rotterdam?

36 uur · Rotterdam

Zo zet jij je in voor onze stad Rotterdam!

Vanuit metro Eendrachtplein ben je binnen een minuut op kantoor. Je groet je collega’s en maakt een praatje. Je start jouw werkdag met het verzamelen van de gegevens die een externe Taxateur nodig heeft voor een financieringstaxatie. Je checkt of deze juist en volledig zijn en je gaat op zoek naar de ontbrekende informatie.
Tot aan de middag beantwoord je mailtjes.
Het is daarna lunchtijd! Samen met je collega’s maak een wandeling door de gezellige Witte de Withstraat.
Eenmaal terug op kantoor word je gebeld door een collega. Je adviseert jouw collega over de waarde- en rendementseffecten van (investerings-) projecten en over optimalisatiemogelijkheden op het vastgoed in exploitatie.

Hierna verken je hoe je een nieuwe gegevensbron rondom het Woonstad vastgoed kunt ontsluiten en gebruiken.
Eind van de dag help je een collega van afdeling Vastgoed Ontwikkeling met een interne taxatie van een nieuwbouwproject, zodat hij het kan voorleggen aan de investeringscommissie.

Hierna is het hoog tijd om uit te loggen, lekker te gaan sporten en je hoofd leeg te maken, morgen weer een dag om de kwaliteit van onze vastgoed data te waarborgen!    

Wil jij werken voor de grootste huisvester?
Woonstad Rotterdam beheert een vastgoedportefeuille van ruim 60.000 eenheden. Het team Taxatiemanagement is verantwoordelijk voor de waardering van het vastgoed en het beheer van vastgoedinformatie. Als (Junior) adviseur Taxatie verzamel je relevante (interne en externe) vastgoeddata die wordt gebruikt voor het uitvoeren van taxaties, rendementsanalyses en vastgoedsturing. Je beoordeelt de vastgoeddata op kwaliteit en bruikbaarheid. Indien noodzakelijk ga je de gevonden data “opwaarderen” of op zoek naar alternatieve informatiebronnen.
Ook zorg je ervoor dat jouw opgedane kennis wordt geborgd in systemen en processen. Je stelt een concept waardering op van de vastgoedportefeuille en de projectenportefeuille en stuurt de werkzaamheden aan van externe Taxateurs en Adviseurs in het waarderingsproces.
Deelnemen aan regionale en landelijke overleggen over vastgoedwaardering en benchmarking behoort ook tot jouw takenpakket. Je analyseert de gerealiseerde waardeontwikkeling en vastgoedrendement van complexen. Ook denk je mee over het ontwikkelen en operationaliseren van sturingsinstrumenten.

Als (Junior) Adviseur Taxatie herken jij jezelf in dit profiel:
Je hebt een goed analytisch vermogen en weet om te gaan met grote hoeveelheden data. Je kunt verschillende vastgoed data snel eigen maken (data van woningen, commerciële ruimtes en zorgvastgoed). Verder heb je kennis van vastgoeddata, taxaties en investeringsanalyses.
Als (Junior) Adviseur Taxatie ben je gericht op de samenwerking. Je kunt collega’s en externe partijen makkelijk overtuigen doormiddel van jouw datakennis en financieel inzicht.
Je hebt verder een relevante HBO/WO diploma, richting Data Science, Vastgoedkunde, Econometrie of Economie. Je begrijpt hoe vastgoedprojecten werken en kent de financiële kant van vastgoedontwikkeling.
Je hebt 2 tot 5 jaar relevante werkervaring met taxaties, vastgoedvraagstukken, en/of data-analyse. Je weet echt van aanpakken, je kunt gestructureerd en zelfstandig werken.

Dit zijn de 7 leukste arbeidsvoorwaarden van Woonstad: 

  1. Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband en een vierdaagse werkweek als je wilt (4x9 uur);

  2. Opleidingsbudget voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling, waaronder een driejarig persoonlijk leiderschapstraject;

  3. Een salaris variërend van € 4.366,00 tot maximaal € 5.897,00 bruto per maand op basis van 36 uur per week, afhankelijk van ervaring en opleiding (volgens schaal J CAO Woondiensten 2024);

  4. Hybride werken. We bieden goede faciliteiten om thuis, op onze verschillende kantoorlocaties of onderweg te kunnen werken;

  5. De mogelijkheid tot kopen van extra verlofuren en een goede pensioenvoorziening bij SPW;

  6. Een thuiswerkbudget van € 900,00 om je thuiswerkplek in te richten;

  7. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: thuiswerk-, reiskosten-, fitnessvergoeding, NS Businesscard en een fietsplan.

Enthousiast?
Dan lezen wij graag jouw motivatiebrief en bijbehorend cv waar je enthousiasme van afstraalt. Klik op de sollicitatiebutton!

Meer weten?
Bel dan met Ad Visscher, Adviseur Vastgoedsturing, tel: 06-54 67 38 99.

Tot slot nog even dit…
Woonstad Rotterdam is lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt. Wij willen graag dat onze medewerkers een afspiegeling zijn van de diversiteit en kleurrijkheid van de stad, qua achtergrond, leeftijd en talent.

PS. Geen kandidaat? Maar wel een uitzend- of detacheringsbureau? Dan hoef je niet op deze vacature te reageren.  

 

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als (Junior) Adviseur Taxatie Dan horen we graag van je!