Medewerker Technisch Beheer

Solliciteer nu

Medewerker Technisch Beheer

Bij Woonstad Rotterdam zijn we opzoek naar een Medewerker Technisch Beheer om ons team te komen versterken.

Full-time · Rotterdam

Hoe sterk is jouw zwak voor Rotterdam?

Woonstad Rotterdam is niet zomaar een wooncorporatie. Bij ons werken mensen die stuk voor stuk ‘iets’ met Rotterdam hebben. De een wordt gefascineerd door de stad, de ander is er misschien wel een beetje verliefd op. Eén ding is duidelijk: we zetten ons met hart en ziel in voor onze klanten en de leefbaarheid in hun wijken en buurten. We zijn een vitaal bedrijf met ruim vijfhonderd professionals. Onze ambitie? Die is fors: de beste zijn! Kortom, we zijn nogal wat van plan. Daar kunnen we je hulp bij gebruiken. Heb jij een zwak voor Rotterdam?


Medewerker Technisch Beheer
(32-36 uur per week)

Ben jij die enthousiaste nieuwe collega met de drive deze functie eigen te maken?

Dan willen we graag met je in gesprek!


Wat ga je doen?

Je zorgt voor een goede uitvoering van technische werkzaamheden zodat onze klanten super tevreden over Woonstad zijn. Hierbij toon je talent voor alle taken die hierbij van belang zijn zoals het regisseren, organiseren, communiceren en controle op het nakomen van afspraken. Het ontvangen en vastleggen van gegevens in ICT-systemen is onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden.

Woonstad werkt hierbij nauw samen met ketenpartners (bijvoorbeeld aannemers) die verantwoordelijk zijn voor de werkzaamheden van reparatie-, mutatieonderhoud en serviceabonnementen van je wijk of werkgebied. Natuurlijk stuur je hierbij op kwaliteit, klanttevredenheid, voortgangs- en budgetbewaking. Kortom je vindt niets leuker dan de regie voeren tussen al die partijen en wil het beste voor onze klanten. 

Is de functie van Medewerker Technisch Beheer iets voor jou?

 • Met een glimlach op je gezicht en een gezonde dosis empathie heb je de wil om alles te doen om 8+ te behalen als waardering voor het afhandelen van de technische vragen van onze klanten;
 • Je hebt veel taalgevoel en bent dan ook een kei in communiceren met onze klanten;
 • Je bent eerder handiger met computers, systemen, tablets en smartphones dan met je handen;
 • Je hebt bouwkundige/technische kennis en staat stevig met twee benen op de grond;
 • Je hebt als poortwachter een belangrijke rol in de goedkeuring van EPA-labels en stemt aanpak van woningen af op de juiste asset labels;
 • Je hebt de drive om je deze functie eigen te maken;
 • We kunnen het goed met elkaar vinden in een team van 6 á 8 medewerkers technisch beheer;
 • Je bent leergierig en wil meedenken met ons om elke dag beter te worden in wat we doen!

Ga jij het verschil maken in onze klantgerichte dienstverlening en ben je bereid om te investeren in jezelf en Woonstad Rotterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat krijg je ervoor terug?

 • Werkplezier met professionele en betrokken collega’s;
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met zicht op een vaste aanstelling;
 • Een uitdagende 36-urige werkweek;
 • Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris variërend van € 2.806,00 tot maximaal € 3.436,00 bruto per maand (conform schaal G van de CAO Woondiensten);
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding;
 • Prima pensioenvoorziening.


Enthousiast?

Solliciteer via de sollicitatiebutton.


Meer weten?

Bel met Eric van Staveren, manager Onderhoud NPO (06 5537 0287) of Denis Hub, teamleider Onderhoud (06 - 55 37 02 69) als je meer informatie over de functie wilt hebben. Voor meer informatie over onze organisatie nodigen we je graag uit een kijkje te nemen op onze website: www.woonstadrotterdam.nl.

Wat verder belangrijk is…

Woonstad Rotterdam is lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


  Solliciteer

  Wil je ons team komen versterken als Medewerker Technisch Beheer? Dan horen we graag van je!