Medewerker Technisch Beheer

Solliciteer nu

Medewerker Technisch Beheer

Bij Woonstad Rotterdam zijn we op zoek naar een Medewerker Technisch Beheer om ons team te komen versterken.

Full-time · Rotterdam

Ben jij die enthousiaste nieuwe collega met de drive deze functie eigen te maken? Dan willen we graag met je in gesprek!

Medewerker Technisch Beheer

(36 uur per week)

Wat ga je doen?

Je zorgt voor een goede uitvoering van technische werkzaamheden zodat onze klanten super tevreden zijn over de woning waarin ze wonen en daarmee ook over Woonstad. Hierbij toon je talent voor alle taken die hierbij van belang zijn zoals het regisseren, organiseren, communiceren en controle op het nakomen van onderhoudsafspraken. Het digitaal ontvangen, vastleggen en verwerken van gegevens in onze systemen is onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden.

Woonstad werkt hierbij nauw samen met ketenpartners (bijvoorbeeld aannemers) die verantwoordelijk zijn voor de werkzaamheden van reparatie-, mutatieonderhoud en serviceabonnementen van je wijk of werkgebied. Natuurlijk stuur je hierbij op kwaliteit, klanttevredenheid, voortgangs- en budgetbewaking. Kortom je vindt niets leuker dan de regie voeren tussen al die partijen en natuurlijk wil je het beste voor onze klanten. 

Wat neem je mee?

 • Je hebt bouwkundige/technische kennis en staat stevig met twee benen op de grond;
 • Met een glimlach op je gezicht en een gezonde dosis empathie heb je de wil om alles te doen om 8+ te behalen als waardering voor het afhandelen van de technische vragen van onze klanten;
 • Je hebt veel taalgevoel en bent dan ook een kei in communiceren met onze klanten;
 • Je bent eerder handiger met computers, systemen, tablets en smartphones dan met je handen;
 • Je hebt als poortwachter een belangrijke rol in de goedkeuring van EPA-labels en stemt aanpak van woningen af op de juiste asset labels;
 • Je hebt de drive om je deze functie eigen te maken;
 • We kunnen het goed met elkaar vinden in een team van 6 á 8 medewerkers technisch beheer;
 • Je bent leergierig en wil meedenken met ons om elke dag beter te worden in wat we doen!

Ga jij het verschil maken in onze klantgerichte dienstverlening en ben je bereid om te investeren in jezelf en Woonstad Rotterdam?


Wat krijg je ervoor terug?

 • Werkplezier met professionele en betrokken collega’s;
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met zicht op een vaste aanstelling;
 • Een uitdagende 36-urige werkweek;
 • Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris variërend van € 2.869,00 tot maximaal € 3.513,00 bruto per maand (conform schaal G van de CAO Woondiensten);
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding;
 • Prima pensioenvoorziening;
 • (coronaproof) flexplekken op kantoor en de mogelijkheid tot thuiswerken.


Enthousiast?

Ben jij de Medewerker Technisch Beheer die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton.

Meer weten?

Bel met Eric van Staveren, manager Onderhoud NPO (06 5537 0287) of Denis Hub, teamleider Niet Planmatig Onderhoud (06 – 55 37 02 69) als je meer informatie over de functie wilt hebben. Voor meer informatie over onze organisatie nodigen we je graag uit een kijkje te nemen op onze website: www.woonstadrotterdam.nl.

Wat verder belangrijk is…

Woonstad Rotterdam is lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Bij Woonstad Rotterdam werk je er iedere dag aan om de stad een beetje mooier te maken. We zetten ons al meer dan 100 jaar met hart en ziel in voor fijn wonen en werken. We zijn ambitieus en hebben de typisch Rotterdamse mentaliteit van niet lullen, maar poetsen. Er is ontzettend veel te doen, dus we zitten nooit stil. Bij ons telt en doet iedereen mee. We werken samen in een mooie mix van talenten, beroepen en culturen. Hoe verschillend we ook zijn, in één ding zijn we hetzelfde: we zijn trots op wat Woonstad Rotterdam doet voor de mensen, buurten en wijken in de stad.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Medewerker Technisch Beheer? Dan horen we graag van je!