Manager Portfolio

Solliciteer nu

Manager Portfolio

Wil jij vol energie meewerken aan het ontwikkelen van Rotterdam als Woonstad en heb je kennis van vastgoedportefeuille management, vastgoedsturing en duurzaamheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Full-time · Rotterdam

Wat ga je doen?

Het team Portfolio werkt aan strategische vraagstukken met een maatschappelijk en duurzaam karakter en langjarige programma’s als onderhoud, funderingen en duurzaamheid. Dit gebeurt in samenwerking met collega’s, gemeente Rotterdam en andere belanghebbenden.

Het team Portfolio doet dit o.a. door:

  • Het ontwikkelen van de wensportefeuille en het opstellen van de voorraadstrategie;
  • Zorg dragen voor de investerings- en onderhoudsbegroting;
  • Diverse programma’s op het gebied van: onderhoud, funderingen, energietransitie, doelgroepen en circulariteit en klimaatadaptief;
  • Het ontwikkelen van een structuur en input leveren voor wijkvisies.

Als leidinggevende sta je tussen je mensen. Je bouwt aan het team, hebt oog voor de medewerkers en de ontwikkeling van iedere collega. Je bent in staat om ieder teamlid binnen zijn eigen kennis en kunde te laten excelleren en zorgt dat het team continue uitgedaagd wordt, zodat de doelen van het team gerealiseerd worden. Hierbij zorg je voor professionaliteit, een adequate verdeling van het werk, de effectiviteit en efficiëntie van processen en de beschikbaarheid van middelen. Je creëert draagvlak voor de ambities van het domein binnen de organisatie. Inhoudelijk zorg je voor het door ontwikkelen van de exploitatie strategie voor de portefeuille. Je onderhoudt hiervoor intensief contact met assetmanagement als belangrijke inhoudelijke en relationele partner en neemt deel aan het MT Portefeuillemanagement.

Daarnaast vertegenwoordig je Woonstad Rotterdam in externe netwerken en onderhoud contacten met experts binnen en buiten de organisatie. 


Wie ben jij?

Je verbindt en werkt graag samen met mensen én bent een inspirerende leidinggevende. Voor uitdagende en complexe uitdagingen zoek je innovatie, duurzame en economische oplossingen. Je bent een loyale collega met humor en hart voor de stad Rotterdam.

Wat neem je mee?

We zijn voor deze uitdagende rol op zoek naar energieke manager op WO-niveau. Je hebt ervaring in vastgoedsturing, programmamanagement of vastgoedontwikkeling. Je bent communicatief en relationeel vaardig, bent klant- en resultaatgericht, diplomatiek en beschikt over overtuigingskracht. Bij voorkeur heb je kennis van en ervaring met Volkshuisvesting.

Je verbindt en werkt graag samen met mensen én bent een inspirerende leidinggevende. Voor uitdagende en complexe vraagstukken zoek je innovatie, duurzame en economische oplossingen. Je bent een loyale collega met humor en hart voor de stad Rotterdam.

Wat bieden wij jou?

  • Afhankelijk van relevante ervaring en opleiding een salaris variërend van € 4.766,00 tot maximaal € 6.811,00 bruto per maand (CAO Woondiensten, schaal M) voor 36 uur per week;
  • Een prima pensioenvoorziening;
  • Cafetariasysteem (met o.a. een fietsplan);
  • Flexplekken en mogelijkheid tot thuiswerken (Woonstad werken);
  • (Persoonlijk) Opleidingsbudget.

Enthousiast?

De werving voor deze vacature loopt via Dux Nova.
Reageer voor 28 augustus a.s. via  https://www.duxnova.nl/vacature/manager-portfolio-36-uur-363

Een assessment en referentiecheck maken deel uit van de sollicitatieprocudure.

Een assessment en referentiecheck maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de functie dan kun je contact opnemen met Jeroen Pauwels van Dux Nova via jeroen@duxnova.nl of tel. 06 55 33 33 03.

Voor meer informatie over onze organisatie nodigen we je graag uit een kijkje te nemen op onze website: www.woonstadrotterdam.nl.

Woonstad Rotterdam is lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt. Wij willen graag dat onze medewerkers een afspiegeling zijn van de diversiteit en kleurrijkheid van de stad, qua achtergrond, leeftijd en talent.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld