Klantadviseur

Solliciteer nu

Klantadviseur

Bij Woonstad Rotterdam zijn we op zoek naar een Klantadviseur om ons team te komen versterken.

Partime/ Fulltime · Rotterdam


Welkom bij Woonstad Rotterdam!
Bij Woonstad bouwen wij aan een fijn leven in Rotterdam. Dit doen we samen met 600 collega’s die elk stuk voor stuk ‘iets’ met Rotterdam hebben. Op hun eigen manier zet iedereen zich met hart en ziel in voor de bewoners en de leefbaarheid in hun wijken en buurten. Al 100 jaar zet Woonstad zich in voor fijn wonen en werken. Met jouw hulp kunnen wij hier nog honderden jaren mee doorgaan. Ambitieus? Jazekert, Woonstad heeft de Rotterdamse mentaliteit van niet lullen, maar poetsen!

Hoe divers is de prachtige smeltkroes van bewoners in onze mooie havenstad? Zo divers is ook het klantcontactcentrum! Bij ons telt en doet iedereen mee. We werken samen in een mooie mix van talenten, beroepen en culturen. Hoe verschillend we ook zijn, in één ding zijn we hetzelfde: we zijn trots op wat wij als Woonstad Rotterdam doen voor de bewoners, bedrijven en buurten in de stad.

Woonstad is bezig met nieuwbouwprojecten, renovaties, maatschappelijke initiatieven en nog veel meer. Er is ontzettend veel te doen, dus wij zitten nooit stil. Duurzaamheid, leefbaarheid en betaalbaarheid zijn drie belangrijke doelen en daar kunnen we jouw ideeën en hulp goed bij gebruiken. Ga jij het verschil maken en ben je bereid om te investeren in jezelf en in Woonstad Rotterdam? Wacht dan niet langer en kom werken als Klantadviseur bij Woonstad!

Wat ga je doen?
Als Klantadviseur ben jij ons aanspreekpunt voor verschillende onderwerpen via uiteenlopende kanalen. De ene keer een reparatieverzoek via de telefoon en de andere keer een boze mail over burenoverlast. Je krijgt een whatsappbericht van een huurder over zonnepanelen en daarna zie je een webformulier over het huur & koopaanbod. Het maakt niet uit hoe of waarmee je iemand helpt: jij zorgt ervoor dat iemand zich gehoord en begrepen voelt en dat het probleem wordt opgelost!

Als Klantadviseur ben jij het visitekaartje van Woonstad Rotterdam. Daarom doet Woonstad er alles aan om jou op persoonlijk en professioneel gebied te ontwikkelen tot een Klantenservice-expert. De ideale Klantadviseur van Woonstad is iemand die een groot hart heeft voor Rotterdam en haar bewoners. Wij zoeken iemand met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, een positieve en flexibele houding én iemand die proactief de handen uit de mouwen steekt om op een nauwkeurige en vlotte wijze de bewoners te helpen.

Training
Om goed van start te kunnen gaan start je met een training van twee weken. In de eerste week krijg je in groepsverband de algemene informatie over de systemen en vragen die je kunt krijgen. Na deze week krijg je een toets om jouw kennis te testen. Als je deze toets met een voldoende afrondt, kun je verder met de rest van de training. Hierna ga je in de praktijk aan de slag. Zo ga je gesprekken meeluisteren en kun je ook al zelf de lijn in! Na ongeveer vier maanden ben je in staat om zelfstandig aan de slag te gaan en kan het thuiswerken worden besproken.

Neem een kijkje achter de schermen! 

Als Klantadviseur bij Woonstad:

 • Ben je 40 uur per week beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur en ben je flexibel inzetbaar voor 24 tot 32 uur per week. Ongeveer drie weken van te voren ontvang je jouw rooster;

 • Ben je beschikbaar voor een (betaalde) training van twee weken op locatie van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot en met 16.00 uur;

 • Communiceer jij netjes in woord en geschrift (maar als je hoorbaar een Rotterdammert bent, is dat voor ons HE-LE-MAAL geen probleem);

 • Heb je minimaal een mbo-diploma en werkervaring op een telefonische klantenservice afdeling;

 • Heb je enige technische kennis of affiniteit en weet je ongeveer wat er in je meterkast hangt;

 • Beschik je over computervaardigheden;

 • Bezit je een groot empathisch vermogen, heb je een mentaliteit van niet lullen, maar poetsen en weet jij als geen ander dat wonen een primaire levensbehoefte is voor mensen.


Wat bieden wij jou?

 • Een bruto startsalaris van € 19,97 per uur;

 • Reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;

 • Thuiswerkset;

 • Een geweldige afdeling met enthousiaste collega’s en teamleiders, die jou graag verwelkomen bij Woonstad Rotterdam;

 • Aandacht voor jouw ontwikkelingsmogelijkheden! Dit uit zich in: persoonlijke begeleiding, additionele skills en uitbreiding van jouw takenpakket. Je creëert zoals Klantadviseur bij Woonstad een gevarieerde werkweek.

Enthousiast?
Ben jij de Klantadviseur die wij zoeken en wil je ons team komen versterken? Solliciteer dan direct door jouw cv en motivatie te versturen naar het e-mailadres van de contactpersoon van het uitzendbureau waarnaar jouw voorkeur uitgaat. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Careermaker
Careermaker en jij: de ideale match? Hallo, wij zijn Careermaker en met bijna 25 jaar ervaring zien we dat onze persoonlijke aanpak ervoor zorgt dat jij, en nog vele anderen zich het meest gehoord en geholpen voelen. Door écht te luisteren naar de wensen en ambities, maken wij de perfecte match. Juist omdat wij een wat kleinere organisatie zijn, heb jij een vast contactpersoon en ben je nooit een nummer. Het doel is natuurlijk dat jij een baan vindt waar je nog jarenlang gelukkig bent. Careermaker is bereikbaar en betrouwbaar; je kunt ons ook regelmatig vinden bij jouw werkplek. We gaan graag het gesprek aan, en je kunt met alles bij ons terecht. Wij zijn ondernemend, ambitieus en streven ernaar om elke dag beter te worden en het verschil te maken. Plezier vormt de basis van ons succes. Bij Careermaker staan onze kandidaten op nummer 1 en wij zetten hen ook graag in de schijnwerpers: We make you shine!

Voor solliciteren en vragen kun je contact opnemen met Isa van Breugel via e-mail isa.van.breugel@careermaker.nl of op telefoonnummer 06-45125708.

Timing
We vallen misschien niet altijd op, toch zijn we overal. Wij zijn Timing, al meer dan 25 jaar specialist in verschillend werk. Werk gaat over veel meer dan alleen het verdienen van geld. Werk gaat ook over persoonlijke ontwikkeling en waardevol zijn voor je omgeving. Iedere dag zorgen onze ruim 25.000 flexkrachten ervoor dat onze economie blijft draaien. Om de meest gewaardeerde flexregisseur van Nederland te zijn, moeten we iedere dag toegevoegde waarde leveren op het gebied van werk. Dit kan alleen als we échte aandacht hebben voor onze flexkrachten, voor onze klanten en voor onze eigen medewerkers. Met meer dan 900 gemotiveerde medewerkers realiseren we elk jaar groei en behoren we tot de top 3 grootste uitzendorganisaties van Nederland.

Voor solliciteren en vragen kun je contact opnemen met Elize Geers via e-mail woonstadrotterdam@timing.nl of op telefoonnummer 0645125708.

Yource
Yource is een grote, internationale organisatie die gespecialiseerd is in klantcontact. En dat… betekent volop kansen! Klantcontact draait om mensen. Om oprechte aandacht. De vraag achter de vraag begrijpen. Er plezier uithalen om een probleem voor iemand op te lossen. Maar ook om begrip te hebben als je een gefrustreerde klant aan de telefoon hebt. Wat het ook is, we zijn pas succesvol als we het persoonlijk kunnen maken.

We zijn ambitieus. We zorgen er samen elke dag weer voor om het nét iets beter te doen dan de dag daarvoor. En als we mooie resultaten met elkaar neerzetten, dan vieren we dat natuurlijk! Onze Members zijn super-, knetter-, krankzinnig belangrijk voor ons! Niet zo gek, want als we zeggen dat onze Members centraal staan, dan menen we dat ook! Omdat wij geloven dat zij hét verschil maken. Plezier in je werk hebben vinden we super belangrijk.

Voor solliciteren en vragen kun je contact opnemen met Lotte van der Aa via e-mail lotte.vanderaa@yource.work of op telefoonnummer 06-38921643.

Hopelijk tot snel!

Solliciteer nu!

Woonstad Rotterdam is niet zomaar een wooncorporatie. Bij ons werken mensen die stuk voor stuk ‘iets’ met Rotterdam hebben. De een wordt gefascineerd door de stad, de ander is er misschien wel een beetje verliefd op. Eén ding is duidelijk: we zetten ons met hart en ziel in voor onze klanten en de leefbaarheid in hun wijken en buurten. We zijn een vitaal bedrijf met ruim vijfhonderd professionals. Onze ambitie? Die is fors: de beste zijn! Kortom, we zijn nogal wat van plan. Daar kunnen we je hulp bij gebruiken. Heb jij een zwak voor Rotterdam?

Onze website