Klantadviseur

Solliciteer nu

Klantadviseur

Bij Woonstad Rotterdam zijn we op zoek naar een Klantadviseur om ons team te komen versterken.

Part-time · Rotterdam


Woonstad Rotterdam heeft Timing ingeschakeld om jou te vinden!
Ben jij de klantadviseur die wij zoeken? Neem dan contact op met Timing!

Werken bij Woonstad Rotterdam doe je voor jezelf, maar ook voor de ander. Voor iedereen die fijn wil wonen in Rotterdam, maar ook voor de stad die we samen steeds een beetje mooier maken.

Wil jij samenwerken in een diverse en uitdagende organisatie?

Dan komen we graag in contact met je!


We vallen misschien niet altijd op, toch zijn we overal. Wij zijn Timing, al meer dan 25 jaar specialist in verschillend werk. Werk gaat over veel meer dan alleen het verdienen van geld. Werk gaat ook over persoonlijke ontwikkeling en waardevol zijn voor je omgeving. Iedere dag zorgen onze ruim 25.000 flexkrachten ervoor dat onze economie blijft draaien. Om de meest gewaardeerde flexregisseur van Nederland te zijn, moeten we iedere dag toegevoegde waarde leveren op het gebied van werk. Dit kan alleen als we échte aandacht hebben voor onze flexkrachten, voor onze klanten en voor onze eigen medewerkers. Met meer dan 900 gemotiveerde medewerkers realiseren we elk jaar groei en behoren we tot de top 3 grootste uitzendorganisaties van Nederland.

Wat ga je doen als klantadviseur bij Woonstad Rotterdam?

Als klantadviseur bij Woonstad Rotterdam ben jij het aanspreekpunt voor bewoners. Je handelt vragen af en staat de bewoner vriendelijk te woord. Je hebt klantcontact via de telefoon maar je kunt ook contact hebben via andere kanalen. Zo kun je ook via sociale media, face-to-face, e-mail, webformulieren of WhatsApp benaderd worden. Jij, als klantadviseur, wordt de spin in het web. Of het nu gaat om het repareren van een deur die stuk is of het inplannen van een monteur voor een defecte verwarming. Jij gaat altijd net iets verder en verdiept je in de bewoner.

Als klantadviseur bij Woonstad Rotterdam..

 • Ben je 40 uur beschikbaar per week en ben je flexibel inzetbaar voor 24 tot 32 uur per week verdeeld over maandag t/m vrijdag beschikbaar verdeeld over maandag t/m vrijdag. De openingstijden voor de bewoners zijn van 08:30 uur tot en met 17:00 uur;
 • Heb je minimaal een MBO diploma;
 • Ben je klantvriendelijk en wil je altijd op zoek gaan naar de beste oplossing;
 • Beschik je over computervaardigheden;
 • Communiceer jij netjes in woord en geschrift;
 • Heb jij de mentaliteit van niet lullen, maar poetsen.

 Past dit bij jou? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!


Wat bieden wij jou?

 • Een bruto startsalaris van €18,15 per uur;
 • Reiskostenvergoeding mogelijk. Zowel kilometervergoeding (€0,21 per gereisde kilometer) als OV-vergoeding (Woonstad Rotterdam ligt op 1 minuut afstand van metrostation Schenkel);
 • Thuiswerkvergoeding van €2,15 euro per dag;
 • Een leuk divers team met enthousiaste, behulpzame en gezellige collega’s;
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling door persoonlijke begeleiding, uitbreiding van jouw takenpakket en additionele skills.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct via onderstaande contactgegevens. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met Elize Geers op nummer 088-5015080 of via woonstadrotterdam@timing.nl.

Hopelijk spreken we elkaar snel!


  Solliciteer

  Wil je ons team komen versterken als Klantadviseur? Dan horen we graag van je!