Ervaren Projectleiders Techniek (m/v)

Solliciteer nu

Ervaren Projectleiders Techniek (m/v)

Bij Woonstad Rotterdam zijn we op zoek naar een Ervaren Projectleiders Techniek (m/v) om ons team te komen versterken.

Full-time · Rotterdam

Bij Woonstad werken mensen die stuk voor stuk ‘iets’ met Rotterdam hebben. De een wordt gefascineerd door de stad, de ander is er misschien wel een beetje verliefd op. Eén ding is duidelijk: we zetten ons met hart en ziel in voor onze klanten en de leefbaarheid in hun wijken en buurten. We zijn een vitaal bedrijf met ruim vijfhonderd professionals.

Onze ambitie? Die is fors: de beste zijn! We zijn een professionele, lerende organisatie die continue op zoek is naar verbetering. Daar kunnen we je hulp bij gebruiken! Heb jij een zwak voor Rotterdam?

Voor het domein Vastgoedbeheer & Ontwikkeling, team Planmatig Onderhoud zijn wij per direct op zoek naar

Ervaren Projectleiders Techniek m/v

36 uur per week


Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van uitdagende onderhoudsprojecten en het opstellen en op orde houden van de MJOB. Je werkt in een dynamische omgeving waarin je jouw talenten volledig kan inzetten om tot hoge prestaties te komen. Woonstad moedigt vooruitgang aan, er is veel ruimte voor je eigen talentontwikkeling. 

Wat neem je mee?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en je vindt het leuk om in een team van klantgerichte professionals te werken. Je bent een communicatief sterke teamspeler met ervaring in het managen van projecten waarin je veel oog hebt voor de behoeften van onze klant. De GOTIK-methode kent geen geheimen meer voor je. Je bent kritisch naar jezelf en aannemers en ondersteunt graag collega’s om tot nog betere prestaties te komen. Je krijgt energie van het verder ontwikkelen van overeenkomsten met aannemers.

Ons team

Ons team maakt onderdeel uit van het bedrijfsonderdeel Vastgoedbeheer en – Ontwikkeling. De afdeling Planmatig Onderhoud bestaat uit 35 professionals die dagelijks voor de Rotterdammers het verschil willen maken. Dat lukt ons goed: jaarlijks realiseren we 75 miljoen aan onderhoudsprojecten. Wij zijn steeds op zoek naar kansen om de samenwerking en prestaties te verbeteren. Ons doel is een hoge klant- en medewerkerstevredenheid.

Wat bieden wij jou?

 • Een team met enthousiaste en gedreven collega’s;
 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van € 3.445,00 tot maximaal € 4.531,00 bruto per maand obv 36 uur per week (conform schaal I CAO Woondiensten);
 • Cafetariasysteem (met o.a. een fietsplan);
 • Flexplekken en de mogelijkheid tot thuiswerken;
 • (Persoonlijk) opleidingsbudget voor je ontwikkeling en opleiding;
 • Ruimte voor out-of-the-box oplossingen en creativiteit;
 • Tegemoetkoming fitnessabonnement en dagelijks vers fruit.


Enthousiast?

Ben jij de ervaren Projectleider Techniek die we zoeken? Solliciteer dan via de solliciteer button.


Meer weten?

Heb je nog vragen? Bel dan met Robert van Loon, manager Planmatig Onderhoud, telefoonnummer 06-22523302.

Wil je alvast wat meer informatie over onze organisatie? Dan nodigen we je graag uit een kijkje te nemen op onze website: www.woonstadrotterdam.nl.


Tot slot nog even dit…

Woonstad Rotterdam is lid van 010Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


  Solliciteer

  Wil je ons team komen versterken als Ervaren Projectleiders Techniek (m/v)? Dan horen we graag van je!