VvE Eigenaar- en bestuursvertegenwoordiger

Solliciteer nu

VvE Eigenaar-en bestuursvertegen woordiger

Vertegenwoordigen (groot)eigenaar Woonstad Rotterdam in VvE’s

Full-time (36 uur) · Rotterdam

In deze functie raak je alle vlakken van een woningcorporatie en een VvE: van bouwtechnische tot juridische zaken, van onderhoud, financiën tot beleid. Jij bent degene die alle partijen (binnen en buiten de organisatie) bij elkaar brengt. Je krijgt van ons de vrijheid en middelen om je kennis en ervaring in te zetten én verder uit te breiden.

Wat is jouw uitdaging?

Als Eigenaar- en bestuursvertegenwoordiger moet je veel weten én de wil hebben je snel zaken eigen te maken over wet- en regelgeving, bouwkunde, onderhoud en subsidies. Daarnaast kom je te werken in een leuk team dat nog steeds groeiende is. Dit betekent dat je veel vrijheid hebt om de functie en je portefeuille vorm te geven waarbij je stevig in je schoenen moet staan. Jij en je collega’s komen volop uitdagingen tegen waarin je het verschil kunt maken. Als jij die ondernemer bent die van aanpakken en oplossingen houdt dan is dit een geweldige functie voor jou.

Ik ga van een huismeester naar een projectmanager en van het afhandelen van een juridische zaak naar een bouwtechnisch besluit. Elke dag en situatie is anders.

We zijn het team nog aan het bouwen en er is veel ruimte om te kijken waar je kracht ligt.Hierbij hebben we ook de gelegenheid om ons beleid op te zetten in VvE-zaken.We zijn echt aan het pionieren in en buiten de organisatie.

Laura Kievit-Blom – Eigenaar- en bestuursvertegenwoordiger

Wat ga je doen?

Je vertegenwoordigt Woonstad Rotterdam als (groot)eigenaar in verschillende VvE’s. Je behartigt de belangen van Woonstad Rotterdam in de VvE én je zorgt dat de besluiten van de Algemene Ledenvergadering binnen Woonstad Rotterdam doorgevoerd worden.

 • Je bent eindverantwoordelijk voor het goed functioneren van de VvE’s: je zorgt dat de administratie en de financiën in orde zijn, het huishoudelijk reglement gehandhaafd wordt en dat de vergaderingen goed verlopen.
 • Je stelt beleid op over hoe om te gaan met VvE’s, particuliere eigenaren en VvE-beheerders.
 • Je adviseert collega’s van andere afdelingen over hoe de besluitvorming in een VvE werkt en sluit aan bij projecten gericht op het verbeteren van een gebouw.
 • Je behandelt aansprakelijkstellingen en langlopende dossiers.
 • Je bent aanwezig bij de algemene ledenvergaderingen van de VvE’s in jouw portefeuille.

  Wat verwachten wij van jou?

  • Je werkt en denkt op hbo-niveau.
  • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring met professionele dienstverlening met betrekking tot VvE’s bijvoorbeeld als VvE-manager of accountmanager VvE-beheer.
  • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals verenigingsrecht, huurrecht en appartementsrecht en van financiële- en technische administraties.
  • Je hebt ervaring met het schrijven van notities, memo’s en beleidsstukken en schrijft deze zodat ze voor iedereen te begrijpen zijn.
  • Je kunt in het vergaderseizoen ook in de avonduren werken.

  Je krijgt tijdens een project met veel verschillende partijen te maken en moet op al die niveaus kunnen communiceren. Intern communiceer je met een huismeester en de Voorzitter Raad van Bestuur om daarnaast extern te kunnen schakelen tussen een eigenaar en Bestuursleden van een VvE. Jij verbindt de partijen en wisselt moeiteloos in onderwerp en taal en toon om iedereen in beweging te krijgen. Je houdt het hoofd koel in hectische situaties en bent goed in het maken van keuzes. Nieuwsgierig en optimistisch pak je nieuwe uitdagingen aan en neem je weerstand weg.

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Een gedreven team met collega’s die voor elkaar klaarstaan en plezier hebben in hun werk;
  • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een salaris variërend van € 3.445,00 tot € 4.531,00 bruto per maand op basis van 36 uur per week, afhankelijk van ervaring en opleiding (volgens schaal i cao-woondiensten);
  • Veel ruimte voor ontwikkeling met een persoonlijk opleidingsbudget;
  • Een prima pensioenvoorziening;
  • Dagelijks vers fruit en een vergoeding voor een fitnessabonnement;
  • Flexplekken en mogelijkheden om thuis te werken;
  • Cafetariasysteem (met bijvoorbeeld een fietsplan).

  Waar vind ik meer informatie?

  Wil je meer weten? Bel dan naar Fabio Meoli, teamleider VvE Vertegenwoordiging. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06-22268514 of bezoek onze website.

  Woonstad Rotterdam is lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tégen discriminatie op de arbeidsmarkt.

  Enthousiast?

  Herken jij jezelf in de Eigenaar- en Bestuursvertegenwoordiger die we zoeken? Solliciteren kan tot 14 december a.s. via de ‘Solliciteer’ button. We komen graag met je in contact.